Links

Georgia Seitz Georgia schrijft frivolitéboeken, en verkoopt (engelstalige) frivolitéboeken en materialen. Je vindt hier informatie over de nieuwste frivolitétechnieken. Bekijk de lessen maar eens. Hier vindt je de allernieuwste frivolité-innovaties!

Bella Online Deze site, onder beheer van Georgia Seitz, heeft ontzettend veel informatie, handleidingen en plaatjes van frivolité, in de gekste vormen die je je maar kunt voorstellen.

The Celtic Dream Weaver Het prachtige werk van Sherry Townsend. Niet alleen frivolité, maar het frivolité is al zo mooi. Als je van grote werkstukken houdt, bekijk dan het centerpiece maar eens!

The Ring of Tatters Dit is een Engelse site, waar enkele van de grootste frivolitéërs van ons tijdperk hun prachtige werk tentoonstellen. Een moetje!
Tatslife Een Nederlandse frivolité-site van de hand van een man. Zie je, ik ben niet de enige! Prachtige kleedjes, boekenleggers, en meer. Het is een Nederlands- en Engelstalige site.
Tatting & Design Engelse site die een uitgebreid assortiment aan frivolitéprodukten verkoopt - boeken en garens, waaronder de populaire Altin Basak threads uit Turkije.
Frywolitka Een werkelijk prachtige site van de poolse frivolité-artiest Jan Stawasz. Hij publiceert zijn ontwerpen in tal van bladen, waaronder de Duitse Anna van Burda. Ik heb nog nooit zo'n prachtig frivolité gezien. Dit is ècht een moetje!
Gale Marshalls website - Tat's All Een leuke site waar veel valt te zien, lezen, en kopen. Veel gratis patronen. Als je op zoek bent naar een leuke mailing list om lid van te worden, kijk dan eerst eens op deze site. Gale vertelt je alles wat er te weten valt over frivolité-mailing lists.

NATA - Nuts About TAtting! Ja, wéér Gale Marshall. Wil je erbij horen? Bezoek dan deze site. Iedere echte frivolité(est)er is lid van NATA en laat dit trots in de ondertekening van zijn/haar emailberichten zien!

Be-stitched.com Een mooie website over frivolité en naaien. Veel moois te zien, en gratis patronen. Ik ben weg van Mom's Pink Doily (Mams rose kleedje), één van de gratis patronen.